Menu Sluiten

leef je mooiste leven

bewust & krachtig

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?​

Wanneer kleine momenten van onrust of onzekerheid groter worden, verandert leven in over-leven.  Er ontstaat een verlangen naar verandering.
Een verlangen naar een manier van leven die meer, beter bij jou past. Bij wie jij werkelijk bent, van binnen.

Mijn verlangen is jou te begeleiden wanneer je merkt dat het tijd is voor jouw verandering. Afhankelijk van waar je staat, vraagt dat een andere aanpak. Altijd gericht op hetzelfde resultaat: een bewust & krachtig leven.

je mooiste leven

Hoofd, hart en lijf weer op één lijn krijgen. Dat is wat je te doen hebt als je onrust of onzekerheid ervaart. Of wanneer het verleden losgelaten mag worden.

Kom uit je comfortzone en gun jezelf je mooiste leven.

STRESS & BURN OUT

Zit je thuis met een burn-out of wil je je stressklachten verminderen?

We gaan allereerst aan de slag met jouw herstel. Daarnaast leer je wat jouw triggers en valkuilen zijn waarmee je een (volgende) burn out voorblijft.

hypnose

Door ons onderbewustzijn te verkennen, kunnen we de oorzaken van onze patronen en gedragingen ontdekken, zodat we ze kunnen aanpakken en transformeren.

In plaats van alleen symptomen te behandelen, kunnen we het probleem bij de bron aanpakken.Susan Servaes

Psychodynamisch therapeut en coach

Ik vind het heerlijk om je dichter naar jouw WARE IK te brengen! Om samen de verhalen te ontmaskeren waarmee jij jezelf klein houdt. Om sluiers op te tillen en je te laten ervaren hoeveel kracht, wijsheid en liefde er in jou zit. Jouw schaduwzijdes in het licht te zetten. Zodat jij zoveel bewuster dat kan gaan doen waarvoor je hier bent!

Er leiden vele wegen naar Rome. Er is een hele cognitieve route, een meer energetische, de route van quantum fysica, de weg van het lichaam, het hart, de wetenschap, van het familiesysteem, van traumaverwerking of hypnose… Ik heb er inmiddels een boel bestudeerd en bewandeld en pas ze nu met alle liefde toe. Zodat jij verder kan naar jouw Rome.