Menu Sluiten
website headers (2)

ervaar de kracht van Hypnose

Hypnotherapie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en wordt steeds vaker erkend als een volwaardige therapie. Het is een behandelvorm waarin je met behulp van hypnose, ook wel trance genoemd, meer inzicht in jezelf krijgt en aan je klachten kan werken. Het helpt je om de kracht van je eigen mind te gebruiken om in jouw leven de stappen te nemen die jij wilt.

bewuste mind versus onderbewustzijn

We hebben vijf zintuigen waarmee we de wereld registreren: zicht, gehoor, reuk, aanraking en smaak. Slechts 10% van wat we waarnemen, is bewust. De overige 90% wordt geregeld door ons onderbewustzijn. Je kunt het vergelijken met een harde schijf waar enorme hoeveelheden informatie ligt opgeslagen. Daarnaast regelt het ook de vitale functies van ons lichaam, zoals knipperende ogen en hartslag, en geeft ons de mogelijkheid om te dromen.

De wereld waarin we leven is gericht op de rationele 10%, waardoor we vaak alleen vertrouwen op wat we met onze zintuigen kunnen waarnemen. Je intuïtie is als het ware buitenspel gezet. Maar in deze tijd gaat het er juist om dat je gevoel weer mee mag spelen.

Door ons onderbewustzijn te verkennen, kunnen we de oorzaken van onze patronen en gedragingen ontdekken, zodat we ze kunnen aanpakken en transformeren. In plaats van alleen de symptomen te behandelen, kunnen we het probleem bij de bron aanpakken.

stoppen met roken

Hypnose helpt je moeiteloos te stoppen met roken door de drang naar een sigaret in jouw onderbewustzijn aan te pakken. Ervaar al na één sessie een verschil!

afvallen met hypnose

Heel de relatie met eten en val blijvend af.

Wanneer je aan de slag gaat met de triggers en je mindset die het jojo-diëten en de eetbuien veroorzaken, kom je uit de vicieuze cirkel en kun jij eindelijk je streefgewicht bereiken! 

simpson protocol

Transformatie op het diepste niveau van hypnose en in contact met jouw ware ik, je Hoger Bewustzijn. Veranderwerk in stilte, in jou.

Je geneest jezelf op alle niveaus, lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau.