Menu Sluiten

life is a balance

of holding on and letting go

leef je mooiste leven

Je werkt hard en hebt een goede baan. Je sociale leven is ook aardig op orde. Aan de buitenkant lijkt het allemaal prima voor elkaar. Alle reden om tevreden te zijn. Maar toch is er een bepaalde onrust, knaagt er iets van binnen…

Want… je vraagt je met regelmaat af

Wie ben ik nou werkelijk? Wat wil ik eigenlijk? Waar krijg ik energie van? 
Waarom kan ik die oude pijn nou niet loslaten? Hoezo stap ik telkens in mijn valkuil? Wanneer ben ik aan de beurt? Is dit het nou? 

Op dat moment is het fijn dat iemand naast je staat die je helpt het inzicht in je werkelijke zelf te vergroten.
Die liefdevol met je meekijkt naar de schaduwzijdes, waar je je licht weer mag laten schijnen.
Iemand die je motiveert, stimuleert en confronteert om dichterbij je mooiste leven te komen.

HERKEN JE HIER IETS VAN?

 • Je vraagt je regelmatig af wie je nu werkelijk bent en wat bij je past. Als je heel eerlijk bent, vind je het moeilijk om te zeggen waar je echt van geniet of wat je werkelijk motiveert.
 • Je voelt je somber, depressief en vraagt je weleens af wat de zin van alles is. Soms ben je enorm kritisch op jezelf en dan weer onzeker over van alles.
 • Je hebt moeite met het beheersen van je emoties. Misschien stap je keer op keer in dezelfde conflictsituatie of heb je een nare ervaring meegemaakt en lukt het je maar niet om dit te ‘verwerken’.
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven, waardoor je geen tijd meer over houdt voor jezelf. Dingen doet waar je eigenlijk geen zin in hebt.. Je komt tijd of energie tekort voor jezelf. 

VERLANG JE HIERNAAR?

 • Bewustwording van jouw kwaliteiten, innerlijke drijfveren en verlangens, kristalhelder
 • Met gemak keuzes maken die kloppen volgens je hart.
 • Ruimte, rust en vrijheid omdat je bepaalde gebeurtenissen eindelijk los hebt kunnen laten..
 • Schaamteloos schaterlachen en genieten vanuit je tenen!
 • Liefdevol je grenzen aangeven waardoor er nog meer verbinding ontstaat, in jezelf en met de ander.
 • Persoonlijk leiderschap omdat je jezelf door en door kent.
 • Levensenergie die volop stroomt, je staat weer aan!
 • Vol zelfvertrouwen laten zien wie jij bent. Aan de hele wereld.

aarzel dan niet langer, maak een liefdevolle keuze voor jezelf en.. 

LEEF JE MOOISTE LEVEN

Dit is een 1 op 1 traject, volledig op jouw lijf geschreven. We starten met het verhelderen van jouw situatie & wensen in een intakegesprek. Daaruit volgt een voorstel waarin je jouw persoonlijke doel, de verwachte aanpak en duur kunt teruglezen. 

Als je een dikke vette YES voelt op dit voorstel, gaan we aan de slag. Jij als Daredevil die uit je comfortzone stapt. Ik als liefdevolle begeleider die naast je staat wanneer het pittig wordt, die je confronteert met een grote spiegel zodat kwartjes gaan vallen, met een zaklamp om op je blinde vlekken te schijnen. 

Tussen de sessies door gaat jouw proces natuurlijk gewoon door. Je gaat aan de slag met oefeningen, audio’s of visualisaties die je ondersteunen in je transformatie. Zodat veranderingen zichtbaar worden, effect krijgen op je omgeving en de transformatie integreert in jouw hele wezen.

 

 

de aanpak

De opzet van het traject bestaat grofweg uit drie onderdelen. Van belang is dat je jezelf herkent in het voorstel, dat je erachter staat en de transparantie voorop. Dat jij een klik en vertrouwen bij mij ervaart en dat je bereid bent om volle verantwoordelijkheid te nemen voor jouw transformatie

jouw doel

We starten met een vrijblijvende intake waarin een analyse van je huidige en gewenste situatie wordt gemaakt. Op basis van dit gesprek ontvang je een voorstel voor een transformatie-traject 'leef je mooiste leven'.

stap voor stap

Wanneer je tevreden bent met het voorstel leggen we de vervolgsessies vast. Hierin worden gesprekken en dynamische werkvormen op een prettige manier afgewisseld om jouw doelen te bereiken.

jouw resultaat

Aan het einde van jouw traject sluiten we af met een reflecterend gesprek over de weg die je hebt afgelegd en het doel dat je bereikt hebt.


FAQ

nieuwsgierig naar meer? hieronder heb ik alvast wat vragen beantwoord

Dit hangt heel erg af van waar je staat in je proces. Heb je al veel werk gedaan en weet je waar de schoen wringt? Dan zijn 3 tot 5 sessies vaak al voldoende om hoofd en hart mooi uitgelijnd te krijgen. Duik je voor het eerst serieus in je binnenwereld, of speelt er gewoon veel, dan verdient dat ook meer aandacht. Dan gaan we langer samen aan de slag. Denk aan 10-12 sessies. En soms is zelfs één sessie voldoende om een bepaalde ervaring helemaal los te laten. 

Reguliere sessies duren 75-90 minuten. Tussen de sessies zit vaak één à twee weken. Het is ook mogelijk om intensiever aan de slag te gaan, dan plannen we één of meerdere dagdelen in. Erg geschikt voor wanneer je in een korte doorlooptijd grote doorbraken wilt bereiken.

 

 

Ik ben opgeleid tot psychodynamisch therapeut. Dat betekent dat ik holistisch kijk en luister, zowel therapeutisch als coachend. De lijn tussen therapie en coaching is overigens maar dun. Voornaamste is dat doorbraak ervaart en tools krijgt voor in het hier en nu.

In een traject komen vaak meerdere vormen voorbij. Waar kun je concreet aan denken? Voice dialogue, innerlijk kind werk, NLP, hypnotherapie, familie opstellingen, energetisch werk, regressietherapie, access bars, helende reis.. geen sessie is hetzelfde.

Mind Insight is sinds 2016 aangesloten bij het landelijk informatiecentrum VEKTIS te Zeist. Ik ben erkend registertherapeut (BCZ) en ben lid van de Beroepsvereniging ‘Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze’ (VBAG) . De kosten van een sessie worden vaak (gedeeltelijk) vergoed via je zorgverzekering mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. De hoogte van de vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen. Informeer bij je verzekeraar of je voor een vergoeding in aanmerking komt of kijk op de site van VBAG (vergoedingsmogelijkheden). Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

 • Zorgverlenersnummer:  90-101889

Bij voorkeur werken we face to face, binnen of in de natuur. Soms is het praktischer om online af te spreken.  Dan is dat ook mogelijk in een beveiligde online omgeving.

Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan. Er wordt geen informatie over jou of het traject vrijgegeven zonder jouw schriftelijke toestemming.

Je dient een sessie minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen; bij afzeggingen binnen 24 uur voor de afspraak wordt er 75 euro in rekening gebracht.