Menu Sluiten

I live my life

with ease, joy & glory

ACCESS BARS®

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

wat kun je verwachten?

Tijdens deze sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en zo kunnen ze hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

AANTAL BEHANDELINGEN​

Als je je Bars® eenmaal hebt laten nalopen blijven ze gewoon ‘runnen’. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich voordoen tot ongeveer drie weken na de sessie.

Het runnen van de Bars® kan ook ingezet worden als onderdeel van een uitgebreider traject.