Menu Sluiten

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren wordt ook wel NLP genoemd. NLP is een vorm van coaching met snel merkbaar resultaat. Bij NLP gaat het over de relatie tussen je geest (neuro) en je taal of lichaamstaal (linguïstisch). NLP houdt zich niet bezig met problemen maar met oplossingen. Het is een praktijkgerichte methode. Het is dan ook meestal niet nodig om je hele levensverhaal te vertellen.

Gedragspatronen doorbreken

Bij Neuro Linguïstisch Programmeren word je bewust van je 5 zintuigen en van je eigen gedachten. Hoe programmeren die gedachten jouw geest? Welke gedragspatronen zijn er ontstaan in jouw leven? En wat voor zienswijzen zijn er gevormd? Vind je deze prettig? Of heb je er last van?

Persoonlijke verandering en zelfinzicht

NLP is een snel werkende methode die uitermate geschikt is voor persoonlijke groei en zelfinzicht. Met NLP-coaching doorbreek je in een paar ontmoetingen je gedragspatronen. Je krijgt grip op jouw gedachten en gevoelens. Je leert structureel anders tegen dingen aan te kijken, anders te luisteren en te communiceren. Hierdoor ga je je zowel geestelijk als lichamelijk beter voelen. Met blijvend resultaat. NLP leidt tot persoonlijke verandering en zelfinzicht.